Based in Sydney, Australia, Foundry is a blog by Rebecca Thao. Her posts explore modern architecture through photos and quotes by influential architects, engineers, and artists.

Zo voelt een droom die uitkomt

Gefladder, hartkloppingen en gebloos. Ik was bijna vergeten hoe vlinders in mijn buik voelde. Het is dat dunne lijntje tussen spanning en geluk. Voor mij kwam dit toen ik afgelopen week op de ‘publish now’ knop drukte. En een paar uur later mijn boek, mijn debuutroman, Het Pandapunten Spaarsysteem overal verkrijgbaar was. Bol.com, AKO, Bruna, zelfs Amazon en webshops in België! Wow, dit is waar ik al jaren van droom. PANDAPUNTEN VOOR IEDEREEN! Nee, wacht, dat bedoel ik natuurlijk niet. Seks voor iedereen! En een bestseller voor mij. :-)

Toen ik twee en een half jaar geleden begon met schrijven had ik dit niet kunnen voorspellen. Zoveel mensen schrijven, maar maken hun boek niet af of krijgen het niet gedrukt. Ik vond het af en toe ook een worsteling. Avonden en weekenden achter mijn computer. Maar ik ben blij dat ik heb doorgezet, want dit gevoel had ik voor geen goud willen missen. Het is zo bijzonder om mijn schrijfsel van de band te zien komen!

pandapunten_spaarsysteem_drukkerij1.JPG
pandapunten_spaarsysteem_drukkerij2.JPG

Met ondersteuning van mijn uitgever Mijnbesteller heb ik alles zelf opgepakt. Van het cover design (alle illustraties zijn van mijn hand) tot de website en fotografie. Yep, die foto’s zijn selfies. Hulde aan het statief en de zelfontspanner. Het persbericht is er inmiddels ook uit en nu is het hopen en wachten tot het wordt opgepikt. Een boek schrijven is leuk, maar je wil uiteindelijk dat mensen het gaan lezen.

Duimen jullie met me mee dat dit een succes wordt?

Ohhh en nieuwsgierig geworden naar Het Pandapunten Spaarsysteem? Klik > HIER < voor alle info, een paar fragmenten en nog meer leuke foto’s.

vierkant.jpg

Het Pandapunten Spaarsysteem: 2e druk en 3 award nominaties!

Op jacht naar magische paddenstoelen

Op jacht naar magische paddenstoelen