Based in Sydney, Australia, Foundry is a blog by Rebecca Thao. Her posts explore modern architecture through photos and quotes by influential architects, engineers, and artists.

Het Pandapunten Spaarsysteem

Ken je die droom, waarin je opeens in je naakte-niksie over het schoolplein loopt? Zo voel ik me. Ik heb een boek geschreven. Het is geen autobiografie, maar is wel geïnspireerd op gebeurtenissen die ik persoonlijk heb meegemaakt. Luchtige dingen en moeilijke dingen. Dit boek is voor mij dus met de billen bloot.

Gevat zijn in tien of honderd woorden is relatief makkelijk, maar iemand 260 pagina’s geboeid houden… Die vraag ligt nu bij een paar uitgeverijen. Stel dat er één zo gek is dat ze mijn schrijfsel in een kaft willen gieten, en dat ie straks in de boekenwinkels ligt, dan zou dit wel eens de achterflap kunnen zijn.

UPDATE. Hij is nu overal verkrijgbaar!!!!
Check https://www.hetpandapuntenspaarsysteem.com/ of koop hem direct.

——

Het Pandapunten Spaarsysteem

Hoe komt het toch dat pas als je stopt met zoeken, je iets (terug-)vindt? Dit geldt sowieso voor je sleutelbos, die pootjes heeft gekregen want jij hebt hem niet in de koelkast gelegd. En je oplaadkabeltje, linkersok en lipgloss. Maar geldt dit dan ook voor de Ware? Hoe hard en lang moet je stoppen met zoeken, om pats-boem Mr. Right in je keuken aan te treffen?

Dit is wat Teddy wil gaan uitvogelen. Haar liefdesleven is een rampgebied. Mag je het bij gebrek aan liefde ook ‘liefdesleven’ noemen? Stoppen met mannen dus. Honderd procent. Cold turkey. Eén jaar lang. Een sabbatical. Nee, een man-batical! Maar twaalf ‘pandapunten’ sparen blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.

Zeg maar nee en dan heb je er opeens twee. Bungelend, als wortels voor haar neus. Gaandeweg haar ‘spaaractie’ komt Teddy er ook achter dat jongleren met mannen best ingewikkeld is, niet alleen omdat mannen groot en zwaar zijn maar ook omdat er de hele tijd een stemmetje in haar hoofd tettert, ‘ja hallo zeg jij zou toch een jaar bij piemels uit de buurt blijven?’ En als er dan ook nog eens slecht nieuws van de dokter bijkomt… tja dan is het slechts een kwestie van tijd voordat alles op de grond klettert. 

 

Het Pandapunten Spaarsysteem is een romantische komedie met onverwachte twist. 


Hebben we last van muzikale armoede?

Waar ben je in g*dsnaam mee bezig?!?